logo
Dwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.
We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.
logo
donderdag, 09 maart 2017

Ardenne Experience

door 

Ardenne Experience is een avontuurlijke uitstap in het hart van de Ardennen. Is een gastvriendelijk verblijf gedurende 4 dagen en 3 nachten, is de ontdekking van een authentieke herberg (lieveling van Eric), is het proeven van uitzonderlijke producten en een heerlijke maaltijd, dit alles bekroond met een feestelijk galadiner.

Dit jaar rijdt u doorheen en langs de wonderen van deze streek. De Ardennen, land van de bossen is ook per excellentie het rijk van de legendes. Dit verblijf zal het kind in u weer doen herleven, u zal de feeën tegemoet gaan, gekend voor hun schoonheid en hun magische krachten. De dwergen, zij zijn heel handig in allerlei taken en hun uitzonderlijke fysieke sterkte wordt vaak gevreesd door de inwoners. De duivel daarentegen, groot is het aantal stenen en misavonturen die aan hem worden gelinkt.

Ardenne Experience: hét evenement voor de klassiekerrijder. Volgende editie in de lente: van 6 tot 9 april 2017 (programma). Kom de mooiste wegen van deze streek ontdekken en beleef een uitstap vol cultuur, emoties en gastvrijheid!

Micocar kopen?

keep calm

DACB verkoopt geen dwergauto's, tenzij expliciet op deze website zijn opgenomen. Interesse? Kijk dan eens op:

Onze auto's

039.jpg

Contact

(Gele velden zijn verplicht)


Loading, please wait..

logoDwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.

We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.